728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

    Αντεπίθεση του Μόντι στον Μπερλουσκόνι με ένα ...κουτάβι!

    Αφού επιστράτευσε τα τρία του εγγόνια για να πρωταγωνιστήσουν μαζί του στο προεκλογικό του σποτ, ο Μάριο Μόντι κατεβαίνει με ακόμα πιο σκληρά μέσα στον πολιτικό αγώνα. Τι κι αν ο αντίπαλός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πόζαρε αγκαλιά με ένα κανελί σκυλάκι το οποίο υιοθέτησε, για να δείξει ότι τρέφει τρυφερά συναισθήματα για τα ζώα ελπίζοντας ότι έτσι θα...
    κερδίσει μερικές ακόμα ψήφους, ο Προφεσόρε του απάντησε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα.
    Καλεσμένος χθες στη βραδινή εκπομπή «Le Invasioni Barbariche» του τηλεοπτικού σταθμού La7, ο Μάριο Μόντι αιφνιδιάστηκε όταν η παρουσιάστρια Ντάρια Μπινιάρντι του ανέφερε την κίνηση φιλοζωίας του Καβαλιέρε και του πρότεινε να υιοθετήσει κι εκείνος ένα κουταβάκι.
    Χωρίς να προλάβει να απαντήσει και με ένα χαμόγελο αμηχανίας, ένα λευκό κουταβάκι έκανε την εμφάνισή του και τοποθετήθηκε από εργαζόμενο της τηλεοπτικής παραγωγής στην αγκαλιά του απερχόμενου Ιταλού πρωθυπουργού.
    Σε ερώτηση της Μπινιάρντι πως νιώθει με το κουταβάκι ανάμεσα στα χέρια του, απάντησε «υπέροχα» και συμπλήρωσε πως τον περασμένο χρόνο έχασε τον αγαπημένο του σκύλο.
    Μάλιστα έκπληκτος δήλωσε «νιώθω ότι έχει καρδιά, γιατί την αισθάνομαι να χτυπάει» και αμέσως μετά πρότεινε στην παρουσιάστρια να νιώσει πόσο μαλακό είναι.
    Πριν λίγες ώρες δε, ο Μόντι πόζαρε κι εκείνος όπως ο Μπερλουσκόνι, κρατώντας στην αγκαλιά του το λευκό κουταβάκι, έπειτα δημοσίευσε τη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter ανακοινώνοντας πως το υιοθέτησε και μάλιστα του άλλαξε όνομα από Trozzi το ονόμασε Empatia, συμπόνια δηλαδή.
    Ωστόσο, οι δύο Ιταλοί υποψήφιοι των εκλογών της 24ης – 25ης Φεβρουαρίου δεν είναι οι μοναδικοί πολιτικοί που έχουν ποζάρει με ζώα. Από την Ανγκελα Μέρκελ που φωτογραφίζεται παρέα με πράσινα παπαγαλάκια που ταιριάζουν απόλυτα με το καταπράσινο σακάκι της, στον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν που βρίσκεται δίπλα σε καμήλα, μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα να τρέχει μαζί με τον σκύλο του Μπο και τον Βλάντιμιρ Πούτιν να ποζάρει δίπλα σε ένα κουταβάκι τίγρης, πολλοί είναι εκείνοι που διατυμπανίζουν τις φιλοζωικές ανησυχίες τους προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο μια πιο ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα τους στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο αρεστοί στον λαό. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αντεπίθεση του Μόντι στον Μπερλουσκόνι με ένα ...κουτάβι! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top