728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

    Αυτό απέμεινε από το παλτό σου. Η νέα καμπάνια της φιλοζωικής ΡΕΤΑ...

    Νέα καμπάνια έχει ξεκινήσει η η φιλοζωική οργάνωση ΡΕΤΑ στρέφοντας αυτή τη φορά τα "βέλη" της στους κτηνοτρόφους και τις μονάδες παραγωγής μαλλιού.
    Στα πλαίσια αυτά έχει κυκλοφορήσει μια φωτογραφία ενός κακοποιημένου αρνιού στην αγκαλιά του διάσημου Αυστραλού μουσικού Jona Weinhofen με τίτλο "Aυτό είναι ότι απέμεινε από το μάλλινο παλτό σου'', με σκοπό να  αναδείξει τη βία στα ζώα που χρησιμοποιούνται για το μαλλί τους.
    Η εικόνα κατάφερε να διχάσει. Οι φιλόζωοι υποστήριξαν την κίνηση της οργάνωσης, αντίθετα οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονταν για παραποίηση της πραγματικότητας και υπερβολή από πλευράς της PETA.
    Στο στόχαστρο των κτηνοτρόφων βρέθηκε και ο τραγουδιστής ο οποίος υποστήριξε πως δεν τον ενοχλούν τα υβριστικά μηνύματα, αν έτσι βοηθά στο να εξασφαλιστούν δικαιώματα και καλύτερες συνθήκες για τα ζώα. 
    Παράλληλα ξεκαθάρισε πως το ζώο που κράτα στην αγκαλιά του δεν είναι αληθινό, αλλά ένα ομοίωμα που παρουσιάζει με πιστό τρόπο τα αποτελέσματα του κουρέματος και της ζωής στις φάρμες αυτές.
    Το θέμα έφθασε μέχρι την κυβέρνηση της Αυστραλίας. Μάλιστα, σε συνέντευξη ο Υπουργός Αγροτικής Οικονομίας κατηγόρησε την οργάνωση πως ψεύδεται και πως οι παραγωγοί μαλλιού, που αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας της χώρας, δέχονται άδικη επίθεση.




    Aντιδράσεις προκαλεί η νέα σοκαριστική καμπάνια της Peta Oι κτηνοτρόφοι καταγγέλουν πως η οργάνωση κάνει προβοκάτσια με ψεύτικες εικόνες
    Σάλο προκάλεσε η PETA με τη νέα της καμπάνια που δημοσιεύτηκε στα social media το περασμένο Σαββατοκύριακο 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυτό απέμεινε από το παλτό σου. Η νέα καμπάνια της φιλοζωικής ΡΕΤΑ... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top