728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 24 Μαΐου 2016

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ στη Βαρκελώνη! Γυμνοί και αιμόφυρτοι μέσα σε συσκευασίες κρέατος...

    Ακτιβιστές που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ζώων πέταξαν τα ρούχα τους, καλύφθηκαν με ψεύτικο αίμα και τυλίχθηκαν σε μεγάλες συσκευασίες κρέατος στο κέντρο της Βαρκελώνης.
    Οι ακτιβιστές, οι οποίοι ανήκουν στο ισπανικό παρακλάδι της οργάνωσης Anima Naturalis οραματίζονται μια Βαρκελώνη που κανείς δεν θα τρώει κρέας. Μόλις πριν από δύο μήνες η ισπανική πόλη είχε αυτοανακηρυχτεί η πρώτη «φιλική προς την χορτοφαγία» πόλη.
    Οι ακτιβιστές παρέμειναν γονατιστοί για αρκετή ώρα πάνω σε πελώριες κατασκευές, οι οποίες αποτελούνταν από αφρολέξ και διάφανη μεμβράνη, αναγραφόταν η φράση «carne humana» (ανθρώπινο κρέας), στο πρότυπο των συσκευασιών κρέατος που βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ.
    Η οργάνωση καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος της Βαρκελώνης δεν έχει πραγματοποιήσει κανέναν από τα μέτρα που είχε υποσχεθεί, ώστε να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό τα οφέλη της χορτοφαγικής και vegan διατροφής. «Οι επιπτώσεις της κατανάλωσης κρέατος στο περιβάλλον και την υγεία αλλά οι ηθικές προεκτάσεις της είναι κάτι που δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να αγνοούμε», λένε μέλη της ομάδας. Οι ακτιβιστές ζητούν από την τοπική κυβέρνηση να δεσμευτεί ότι θα αφιερώσει τουλάχιστον μια μέρα σε μια εκστρατεία που θα υπερασπίζεται την ανάγκη να αφαιρεθεί το κρέας από τη διατροφή των πολιτών της Βαρκελώνης.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ στη Βαρκελώνη! Γυμνοί και αιμόφυρτοι μέσα σε συσκευασίες κρέατος... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top