728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

    Μαθήματα χρήσης iPads για σκύλους...

    Η ανάπτυξη και η πρόοδος είναι αναπόφευκτη για όλους.
    Έτσι, μία σχολή εκπαίδευσης σκύλων στη Νέα Υόρκη έχει αρχίσει να προσφέρει μαθήματα κατά τα οποία διδάσκονται οι σκύλοι πώς να χρησιμοποιούν τα iPads.
    Η Anna Jane Grossman, η οποία εγκατέλειψε την δημοσιογραφία και ασχολείται με την εκπαίδευση σκύλων, εμπνεύστηκε από ένα άρθρο στο Διαδίκτυο και αποφάσισε...
    να παρέχει τέτοια μαθήματα.
    Μέχρι στιγμής περίπου 25 σκύλοι μαθητές έχουν περάσει από την τάξη της Anna Jane Grossman.
    Κάθε μάθημα κοστίζει 50 δολλάρια. Οι συσκευές είναι προσαρμοσμένες για τους τετράποδους μαθητές, παραδείγματος χάριν η Doodle Buddy δίνει την δυνατότητα στους σκύλους να ζωγραφίζουν με την μουσούδα τους. Βέβαια, προστατεύονται από διάφορα ατυχήματα, δηλαδή είναι καλυμμένες με ειδική ταινία.
    ''Κατά ένα τρόπο δεν είναι περίεργο που δίνουμε τέτοια αντικείμενα στα χέρια σε παιδιά που δεν εκφράζονται λεκτικά''δήλωσε η Grossman στο Today.com. ''Ίσως είναι ένα εργαλείο που μπορεί να τους βοηθήσει'' προσθέτει.
    Ωστόσο, τα μαθήματα είναι ιδανικά και για τους ιδιοκτήτες.
    ''Μου αρέσει να διδάσκω κάτι που μπορείς να κάνεις ενώ κάθεσαι στον καναπέ κρατώντας ένα ποτήρι κρασί'' τονίζει η Grossman.''Πρέπει να είναι ευχάριστο, αφού στην ουσία περνάς χρόνο με τον σκύλο σου''.
    Δείτε το βίντεο



    Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μαθήματα χρήσης iPads για σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top